Käyttöehdot

Tällä sivulla eriteltyjä käyttöehtoja sovelletaan yleisesti Linkki.org verkkopalvelussa

Keräämme sivustolla olevien lomakkeiden kautta verkkopalvelumme tietokantaan sivuston ylläpitoon ja sen sisällön tarjontaan liittyviä tietoja. Lisätietoa lomakkeilla kärättävistä tiedosta sekä evästeiden käytöstä löydät yksityisyys sivulta.

Sivuston käyttötarkoitus

Verkkosivuston tavoitteena on ylläpitää ja kerätä tietoa erilaisista Suomalaisista sivustoista ja tarjota palvelun käyttäjille suoria linkkejä palvelussa esillä oleville sivustoille. Jokaisesta palvelussa olevasta sivustosta tarjotaan kohdessivulle linkki sekä lyhyt kuvaus ja otsikko linkin sisällöstä.

Sivuston käyttöoikeus

Sivuston käyttäjänä voit jakaa sivuilla olevia sisältöjä ulkopuolisissa verkkoyhteisöissä ja palveluissa näiden ja niihin sovellettavien erillisten käyttöehtojen mukaisesti. Linkki.org ei ole vastuussa kolmansien tahojen käyttöehtojen alaisesta tietojenkäsittelystä. Tämän sivuston sisältö, kuvamateriaali ja logot ovat Linkki.org palvelun tai sen yhteistyökumppanien omaisuutta ja tekijänoikeuslain suojaamia, ellei toisin ole ilmoitettu.

Vastuuvapauslauseke

Linkki.org sisältää linkkejä kolmansien osapuolien omistamille tai ylläpitämille sivuille. Sivustolla esillä olevat linkkien kuvaukset ja otsikkotekstit edustavat verkkopalvelun käyttäjien henkilökohtaisia ajatuksia ja mielipiteitä. Ne eivät välttämättä ole kirjoittajien edustamien organisaatioiden virallisia kannanottoja. Kirjoittajat vastaavat itse tekstinsä sisällöstä.

Linkki.org ei missään olosuhteissa vastaa mistään epäsuorasta, välillisestä tai satunnaisesta vahingosta taikka vahingosta, joka on aiheutunut esitettyjen tietojen ja aineiston käytöstä tai niihin luottamisesta. Linkki.org ei myöskään vastaa mistään vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että sivujen käyttö keskeytyy tai sivuille ei päästä. Linkki.org pidättää myös oikeuden halutessaan lopettaa verkkopalvelu kokonaan tai estää sinne pääsy vahinkoa aiheuttavista osoitteista.