Säännöt

Sovellamme linkityksessä seuraavia sääntöjä

 • Ei aikuisviihdettä
 • Ei uhka- tai rahapelejä
 • Ei politiikkaa
 • Ei aiheettomuuksia

Jokaisesta verkkotunnuksesta hyväksytään oletuksena hakemistoon vain yksi linkki. Hyväksymme linkkihakemistoon linkkejä vain suomen kielisille sivustoille ja suomen kielisillä teksteillä.

Suosittelemme valikoimaan huolella lähettämäsi linkin sisällön sekä siihen liittyvän kuvaustekstin!
Ylläpitomme hyväksyy käsin jokaisen ehdotetun linkin ja pidättää oikeuden olla hyväksymättä linkkiä tai muokata linkin sisältöä ennen julkaisua.

Emme vastaa hakemistossa olevien linkkien sisällön oikeellisuudesta!
Ongelmatapauksissa jokaisesen linkin yhteydessä löytyy linkki muokkauspyyntöön, jota kautta meiltä voi pyytää linkin sisällön muutosta tai sen poistamista kokonaan hakemistosta.

Linkkien statukset

Jokainen linkki kuuluu aina yhteen alla kuvattuun statukseen:

 • Odottaa
  Uusi lisätty linkki siirtyy oletuksena odottavien listalle, josta ylläpitomme käy hyväksymässä tai hylkäämässä niitä saapumisjärjestyksessä.
 • Aktiivinen
  Hyväksytty linkki siirtyy aktiiviseksi ja julkaistaan linkille asetetussa kategoriassa sekä uusimmat sivulla ja sivuston RSS-syötteessä.
 • Passiivinen
  Hylätty linkki siirtyy passiiviseksi ja se poistuu sivustolta eikä linkin verkkotunnuksesta hyväksytä hakemistoon enää uusia linkkejä.
 • Hyllytetty
  Mikäli linkissä havaitaan ongelmia, se siirtyy hyllytetyksi ja poistuu sivustolta. Ylläpitomme käy manuaalisesti läpi hyllytettyjen listaa ja tekee niihin toimenpiteita hyllytysperusteen mukaisesti.

Linkkien osoitemuutokset

Skannaamme koneellisesti tasaisin väliajoin jokaisen hakemistossa olevan linkin ja hyllytämme sen mikäli linkin kohdeosoite tai sen sisältö muuttuu.

Mikäli linkki on asianmukaisesti uudellenohjattu uuteen osoitteesen ja sen sisältö on säilynyt kuvatun mukaisena, palautamme linkin manuaalisesti näkyville.

Kohtasitko ongelman?

Ongelmatapauksissa suosittelemme ottamaan meihin yhteyttä niin selvitämme asian. 👍